David lindgren instagram

DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) • Instagram photos …

39k Followers, 331 Following, 1778 Posts – See Instagram photos and videos from DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren)

DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) • Instagram photos …

DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) • Instagram photos and videos

39k Followers, 323 Following, 1773 Posts – See Instagram photos and videos …

39k Followers, 331 Following, 1,779 Posts – See Instagram photos and videos from DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren)

TACK❤️ jag blev så oerhört rörd när mina kollegor började …

6240 Likes, 267 Comments – DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) on Instagram: “TACK❤️ jag blev så oerhört rörd när mina kollegor började sjunga Ja må han …

DAVID LINDGREN on Instagram: “Nu ska vi två softa i soffan o …

DAVID LINDGREN on Instagram: “Nu ska vi två softa i soffan o kolla på #mästarnasmästare vi känner oss båda rätt trötta efter gårdagen🤩 Kristina kommer att få tillbaka sin plats i soffan om några dagar då jag har släppt taget om stjärnan. Vill bara passa på att tacka för alla kommentarer, Mail, sms efter gårdagens vinst från alla håll o kanter. Jag har aldrig fått så mycket feedback förut. Så enormt roligt att ni har tyckt att jag har gjort ett bra jobb. Jag ville vara med i det här programmet för att få en chans att visa min bredd som artist o det känns som den verkliga vinsten att jag har fått göra det. O sen alla underbara kollegor på scen, bakom, framför över o unde…. nej inte under förresten, som jag fått jobba med. Tack @balubasverige, @tv4 & tack alla ni där ute för all support o kärlek o röster. Sköt om er! Kram David”

6705 Likes, 319 Comments – DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) on Instagram: “Nu ska vi två softa i soffan o kolla på #mästarnasmästare vi känner oss båda …

6,705 Likes, 319 Comments – DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) on Instagram: “Nu ska vi två softa i soffan o kolla på #mästarnasmästare vi känner oss båda rätt trötta efter gårdagen🤩 Kristina kommer att få tillbaka sin plats i soffan om några dagar då jag har släppt taget om stjärnan. Vill bara passa på att tacka för alla kommentarer, Mail, sms efter gårdagens vinst från alla håll o kanter. Jag har aldrig fått så mycket feedback förut. Så enormt roligt att ni har tyckt att jag har gjort ett bra jobb. Jag ville vara med i det här programmet för att få en chans att visa min bredd som artist o det känns som den verkliga vinsten att jag har fått göra det. O sen alla underbara kollegor på scen, bakom, framför över o unde…. nej inte under förresten, som jag fått jobba med. Tack @balubasverige, @tv4 & tack alla ni där ute för all support o kärlek o röster. Sköt om er! Kram David”

David Lindgren (@davidlindgrenguide) • Instagram photos …

3232 Followers, 563 Following, 475 Posts – See Instagram photos and videos from David Lindgren (@davidlindgrenguide)

DAVID LINDGREN on Instagram: “Då var jag framme! Varm i …

710 Likes, 6 Comments – DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) on Instagram: “Då var jag framme! Varm i kropp o själ!! Redo för en lång o spännande dag.

DAVID LINDGREN on Instagram: “Tack för all respons efter …

4491 Likes, 187 Comments – DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) on Instagram: “Tack för all respons efter kvällens premiär program. Vi hade sååå roligt när vi …

DAVID LINDGREN on Instagram: “Igår så var jag o Kristina …

2753 Likes, 202 Comments – DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) on Instagram: “Igår så var jag o Kristina nere i Vara o gjorde lite PR inför vår konsert på …

DAVID LINDGREN on Instagram: “Rörd, trött, glad & stolt är …

DAVID LINDGREN on Instagram: “Rörd, trött, glad & stolt är vad jag känner idag. Nu har jag läst det mesta som ni har skrivit på insta, Facebook, sms & mail. O det är så sjukt att jag har fått sån respons på gårdagens mellanakt. Att massor av kollegor i branschen hyllar det jag gör är så underbart. Det gör mig väldigt glad o stolt. Sen alla ni ute i stugorna runt om i Sverige som jag gör detta för att ni tar er tid att skriva till mig, det fyller på inne i själen så man orkar ännu mer. Så mer kärlek o mindre hat! Nu ska jag vila o njuta en dag o sen börjar vi med Växjö i morgon kl 09.00 vi ses i rutan nästa lördag kl 20.00. Ha en skön vecka. Kram till er ALLA!!”

3769 Likes, 228 Comments – DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) on Instagram: “Rörd, trött, glad & stolt är vad jag känner idag. Nu har jag läst det mesta som …

3,768 Likes, 228 Comments – DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) on Instagram: “Rörd, trött, glad & stolt är vad jag känner idag. Nu har jag läst det mesta som ni har skrivit på insta, Facebook, sms & mail. O det är så sjukt att jag har fått sån respons på gårdagens mellanakt. Att massor av kollegor i branschen hyllar det jag gör är så underbart. Det gör mig väldigt glad o stolt. Sen alla ni ute i stugorna runt om i Sverige som jag gör detta för att ni tar er tid att skriva till mig, det fyller på inne i själen så man orkar ännu mer. Så mer kärlek o mindre hat! Nu ska jag vila o njuta en dag o sen börjar vi med Växjö i morgon kl 09.00 vi ses i rutan nästa lördag kl 20.00. Ha en skön vecka. Kram till er ALLA!!”

DAVID LINDGREN on Instagram: “Om 1 månad är det premiär …

1062 Likes, 14 Comments – DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) on Instagram: “Om 1 månad är det premiär på SMALL FOOT! Då gör jag rösten åt den där killen!

Keywords: david lindgren instagram