Heltenkeltfi instagram

Fi Lindfors (@filindfors) • Instagram photos and videos

46.4k Followers, 1476 Following, 5332 Posts – See Instagram photos and videos from Fi Lindfors (@filindfors)

#heltenkeltfi hashtag on Instagram • Photos and videos

190 Posts – See Instagram photos and videos from ‘heltenkeltfi’ hashtag.

190 Posts – See Instagram photos and videos from ‘heltenkeltfi’ hashtag

Fi Lindfors on Instagram: “Hoppsan, nu blev det visst lite väl …

1717 Likes, 123 Comments – Fi Lindfors (@filindfors) on Instagram: “Hoppsan, nu blev det visst lite väl snett va? Ja jävlar, det här du rätt i.

Fi Lindfors on Instagram: “Här ligger jag och har mage. Mage …

1786 Likes, 120 Comments – Fi Lindfors (@filindfors) on Instagram: “Här ligger jag och har mage. Mage att strutta runt i bikini. Mage att ta bild på min …

heltenkeltfi har blivit nominerad till Årets Inspiratörsmamma …

Love Luck Equality on Instagram: “@heltenkeltfi har blivit nominerad till Årets Inspiratörsmamma 2017. Hon är någon som jag följer via mitt privata konto helt enkelt för att hon på ett mycket klokt, sunt och underhållande sätt delar med sig av tankar kring livet, kvinnokroppen och självkänsla. Hon sätter ofta ord på de tankar man önskar att man själv tänkte och som samhället borde lära sig utav. Nedan är ett av hennes inlägg inklistrat: “Jag skulle vilja påstå att alla kvinnor under vissa perioder, alltid, eller någon gång mått dåligt över sin kropp. Det gör att jag tycker att det är oerhört viktigt med #kroppspositivism. Vissa tycker att det blir fånigt när någon “normsnygg” visar “en liten valk” eller ett “hudveck”. Som om bara vissa kvinnor äger rätten att peppa, prata om vikten av att inte hata sin kropp, att våga bryta tankemönster, att vara snäll mot sig själv… Jag förstår att det är skillnad på att ha en kropp som bara man själv hatar och att ha en kropp som samhället hatar. (Jag syftar givetvis på det allmänna fettförakt som råder) och nej, jag vet inte hur det känns. Jag blir inte systematiskt diskriminerad pga mitt utseende och har aldrig blivit det. Men var går gränsen då? När får man må dåligt/vara modig/hylla kvinnokroppen utan att någon står och fnyser åt ens “lilla hudveck”? För mig blir det lite som att inte få vara ledsen över att man förlorat ett finger för att någon annan förlorat en arm. Eller som när man engagerar sig för hemlösa hundar och folk ba “men de svältande barnen då? Va va?” Och vem gynnar det egentligen om vi kvinnor fastnar i att bråka med varandra om vem som äger rätten till att känna vad? Jag vill bara sprida lite kärlek och om jag kan få någon att känna sig lite mer avslappnad i sin kropp eller kanske våga skaka av sig någon gammal “sanning” om om sig själv, släppa på något onödigt komplex och kanske må lite lite bättre så är väl det jättebra…? Magiska saker händer när kvinnor stöttar och peppar varandra! Jag råkar se ut just såhär. Precis som alla andra kvinnor råkar se ut just som de gör. Vi har alla våra hjärnspöken och våra egna verkligheter. Hur man känner inför sin kropp beror väldigt sällan på hur den faktiskt ser ut, utan på hur man mår inuti. ❤️””

15 Likes, 2 Comments – Love Luck Equality (@socialnetlove) on Instagram: “@heltenkeltfi har blivit nominerad till Årets Inspiratörsmamma 2017.

15 Likes, 2 Comments – Love Luck Equality (@socialnetlove) on Instagram: “@heltenkeltfi har blivit nominerad till Årets Inspiratörsmamma 2017. Hon är någon som jag följer via mitt privata konto helt enkelt för att hon på ett mycket klokt, sunt och underhållande sätt delar med sig av tankar kring livet, kvinnokroppen och självkänsla. Hon sätter ofta ord på de tankar man önskar att man själv tänkte och som samhället borde lära sig utav. Nedan är ett av hennes inlägg inklistrat: “Jag skulle vilja påstå att alla kvinnor under vissa perioder, alltid, eller någon gång mått dåligt över sin kropp. Det gör att jag tycker att det är oerhört viktigt med #kroppspositivism. Vissa tycker att det blir fånigt när någon “normsnygg” visar “en liten valk” eller ett “hudveck”. Som om bara vissa kvinnor äger rätten att peppa, prata om vikten av att inte hata sin kropp, att våga bryta tankemönster, att vara snäll mot sig själv… Jag förstår att det är skillnad på att ha en kropp som bara man själv hatar och att ha en kropp som samhället hatar. (Jag syftar givetvis på det allmänna fettförakt som råder) och nej, jag vet inte hur det känns. Jag blir inte systematiskt diskriminerad pga mitt utseende och har aldrig blivit det. Men var går gränsen då? När får man må dåligt/vara modig/hylla kvinnokroppen utan att någon står och fnyser åt ens “lilla hudveck”? För mig blir det lite som att inte få vara ledsen över att man förlorat ett finger för att någon annan förlorat en arm. Eller som när man engagerar sig för hemlösa hundar och folk ba “men de svältande barnen då? Va va?” Och vem gynnar det egentligen om vi kvinnor fastnar i att bråka med varandra om vem som äger rätten till att känna vad? Jag vill bara sprida lite kärlek och om jag kan få någon att känna sig lite mer avslappnad i sin kropp eller kanske våga skaka av sig någon gammal “sanning” om om sig själv, släppa på något onödigt komplex och kanske må lite lite bättre så är väl det jättebra…? Magiska saker händer när kvinnor stöttar och peppar varandra! Jag råkar se ut just såhär. Precis som alla andra kvinnor råkar se ut just som de gör. Vi har alla våra hjärnspöken och våra egna verkligheter. Hur man känner inför sin kropp beror väldigt sällan på hur den faktiskt ser ut, utan på hur man mår inuti. ❤️””

egoFIN® on Instagram

37 Likes, 6 Comments – egoFIN® (@egofin) on Instagram: “ Hej akvarellen @heltenkeltfi ♥️ Mitt morgonhuvud är inte i fas än så passar på ord i överflöd …

tänkvärt!!! Tack fina @heltenkeltfi – Instagram

14 Likes, 1 Comments – Karro | Hälsoutvecklare | Onlinecoach (@karrocoachar) on Instagram: “❤ tänkvärt!!! Tack fina @heltenkeltfi ❤ Ni vet de där …

från mampyr till levande på 5 min . 1. CC cream … – Instagram

506 Likes, 7 Comments – KICKS (@kicks.se) on Instagram: “Repost @heltenkeltfi ・・・ #ITCosmeticsSponsored – från mampyr till levande på 5 min ✌ . 1.

heltenkeltfi #jagochmittsnitt “Att föda barn och amma – Instagram

mama.nu on Instagram: “👊 @heltenkeltfi #jagochmittsnitt “Att föda barn och amma – två av de mest naturliga sakerna i världen. Ändå ska vi dölja våra postgravida kroppar och skämmas över alla spår efter att ha skapat liv. ‘Wow man kan inte se att du varit gravid’ verkar vara den bästa komplimangen och jag blir så jävla trött. Nej, de allra flesta ploppar inte ut en unge och ser ut exakt som innan en vecka senare, eller ens någonsin. ‘Wow, du klarade det och överlevde’ borde vara den bästa komplimangen efter en graviditet då väldigt många kvinnor världen över fortfarande dör av att föda barn. I Sverige dör ca 6 kvinnor per år i barnsäng. Känns det verkligen relevant hur fan kroppen ser ut efter att den överlevt en sån enorm prestation som att skapa och föda ett liv? Är det konstigt att det tar tid att läka och återhämta sig? Hur kan så många människor tro att magen försvinner direkt när barnet är ute och varför är det sån jävla hets och press på nyblivna mammor? Och att amma ska man tydligen helst göra på en toalett eller under en filt. Well, inte den här mamman. Är du så livrädd för att råka, möjligen se ett bröst kan du vända bort huvudet eller stanna under din sten.” 📷: @photobyhannah från senaste numret av @tidningenmama 💕”

2484 Likes, 104 Comments – @mama.nu on Instagram: “ @heltenkeltfi #jagochmittsnitt “Att föda barn och amma – två av de mest naturliga sakerna i…”

2,481 Likes, 104 Comments – @mama.nu on Instagram: “👊 @heltenkeltfi #jagochmittsnitt “Att föda barn och amma – två av de mest naturliga sakerna i världen. Ändå ska vi dölja våra postgravida kroppar och skämmas över alla spår efter att ha skapat liv. ‘Wow man kan inte se att du varit gravid’ verkar vara den bästa komplimangen och jag blir så jävla trött. Nej, de allra flesta ploppar inte ut en unge och ser ut exakt som innan en vecka senare, eller ens någonsin. ‘Wow, du klarade det och överlevde’ borde vara den bästa komplimangen efter en graviditet då väldigt många kvinnor världen över fortfarande dör av att föda barn. I Sverige dör ca 6 kvinnor per år i barnsäng. Känns det verkligen relevant hur fan kroppen ser ut efter att den överlevt en sån enorm prestation som att skapa och föda ett liv? Är det konstigt att det tar tid att läka och återhämta sig? Hur kan så många människor tro att magen försvinner direkt när barnet är ute och varför är det sån jävla hets och press på nyblivna mammor? Och att amma ska man tydligen helst göra på en toalett eller under en filt. Well, inte den här mamman. Är du så livrädd för att råka, möjligen se ett bröst kan du vända bort huvudet eller stanna under din sten.” 📷: @photobyhannah från senaste numret av @tidningenmama 💕”

Helt Enkelt Fi

Instagramprofil och föreläsare – I ROCK MY WORLD ♀️Ur vägen, gubbe.

Instagramprofil och föreläsare – I ROCK MY WORLD ♀️Ur vägen, gubbe

Keywords: heltenkeltfi instagram