Jens lapidus instagram

Jens Lapidus (@jenslapidus) • Instagram photos and videos

16.1k Followers, 999 Following, 772 Posts – See Instagram photos and videos from Jens Lapidus (@jenslapidus)

Jens Lapidus (@jenslapidus) • Instagram photos and videos

Nya boken Mr Ett ute nu! Del 4 i Top dog-sviten ☝️ · 771 posts · 15.3K followers.

Jens Lapidus on Instagram: “Fortfarande sant ”

351 Likes, 20 Comments – Jens Lapidus (@jenslapidus) on Instagram: …

Jens Lapidus on Instagram: “Nu är jag på gång igen. Fick en …

747 Likes, 36 Comments – Jens Lapidus (@jenslapidus) on Instagram: “Nu är …

Jens Lapidus on Instagram: “Sitter och kämpar med min nästa …

Jens Lapidus on Instagram: “Sitter och kämpar med min nästa roman. Det blir något nytt vilket känns roligt. Men är just nu i fasen när det är svårt att se skogen för alla träd. Eller att se nånting alls i dimman. Romanen har många karaktärer och flera starka berättelser, men frågan är om allt får plats. Om jag stryker så rör det sig om färdigskrivna och redigerade stycken och sidor, månader (år?) av hårt arbete. Dessutom är de darlings, och inte alls roliga att döda. Ni som skriver, känner ni igen er? #entertainment#crimewriting#readbooks#deckare#litteratur#slutföra#slutskede#dimma #editing #redigering”

606 Likes, 72 Comments – Jens Lapidus (@jenslapidus) on Instagram: “Sitter och kämpar med min nästa roman. Det blir något nytt vilket känns roligt.

606 Likes, 72 Comments – Jens Lapidus (@jenslapidus) on Instagram: “Sitter och kämpar med min nästa roman. Det blir något nytt vilket känns roligt. Men är just nu i fasen när det är svårt att se skogen för alla träd. Eller att se nånting alls i dimman. Romanen har många karaktärer och flera starka berättelser, men frågan är om allt får plats. Om jag stryker så rör det sig om färdigskrivna och redigerade stycken och sidor, månader (år?) av hårt arbete. Dessutom är de darlings, och inte alls roliga att döda. Ni som skriver, känner ni igen er? #entertainment#crimewriting#readbooks#deckare#litteratur#slutföra#slutskede#dimma #editing #redigering”

Då så: då skickar jag in manus till nästa bok. Mr Ett ska den heta!

832 Likes, 61 Comments – Jens Lapidus (@jenslapidus) on Instagram: “Då så: då skickar jag in manus till nästa bok. Mr Ett ska den heta!

Jens Lapidus on Instagram: “Jag skriver både i skrivarlyan och …

338 Likes, 19 Comments – Jens Lapidus (@jenslapidus) on Instagram: “Jag skriver både i skrivarlyan och hemma. Att skriva är en fråga om gott sittfläsk.

Jens Lapidus on Instagram: “Ännu en februaridag på Mallorca.”

241 Likes, 3 Comments – Jens Lapidus (@jenslapidus) on Instagram: “Ännu en februaridag på Mallorca.”

Jens Lapidus op Instagram: “Sponsrat samarbete

351 voorkeure, 12 opmerkings – Jens Lapidus (@jenslapidus) op Instagram: “Sponsrat samarbete | All kreativ text jag skapar utgår från mina egna erfarenheter …

Jens Lapidus on Instagram: “så att säga ”

331 Likes, 4 Comments – Jens Lapidus (@jenslapidus) on Instagram: “så att säga … jenslapidus Igår var jag på finfest och finpremiär och då passar det …

Keywords: jens lapidus instagram