Julia wennersten instagram

@juliawennersten on Instagram: “Säsongen är nu slut efter en …

2 sep. 2018 — juliawennersten. Säsongen är nu slut efter en lyckad helg som avslutades med ett hastigt inhopp på den långa stafetten, tack u-finnkampen.

@juliawennersten on Instagram: “Tredje gången gillt, tack till …

juliawennersten. Tredje gången gillt, tack till alla som röstade på mig i bt junioren!! ✌ . View all 47 comments · nstenius ❣️.

@juliawennersten on Instagram: “Ny bilis Tack till mina …

19 mars 2021 — juliawennersten. Ny bilis Tack till mina sponsorer som stöttar mig i min satsning. @borasbilgruppen @skyltproduktion … more.

@juliawennersten on Instagram: “Hur jag helst spenderar mitt …

juliawennersten. Hur jag helst spenderar mitt sommarlov, på stranden i en bikini☀️ ‍♀️. View all 42 comments · thunder.katz007 WOW .

@juliawennersten on Instagram: “Wiihoo, i helgen sprang jag …

491 Likes, 104 Comments – @juliawennersten on Instagram: “Wiihoo, i helgen sprang jag hem ett USM-silver på 100m häck och ett USM-guld på 300m häck. ”

@juliawennersten on Instagram: “Avslutar säsongen med ett …

25 feb. 2019 — juliawennersten. Avslutar säsongen med ett guld på 60 m och ett silver på 60mh på JSM, en bra avslutning på inomhussäsongen.

Julia Wennersten (@kungenjuliaa) • Instagram photos and …

85 Followers, 115 Following, 1233 Posts – See Instagram photos and videos from Julia Wennersten (@kungenjuliaa)

21-åriga häcktalangen Julia Wennersten från Målsryd blev …

P4 Sjuharad Sveriges Radio on Instagram: “21-åriga häcktalangen Julia Wennersten från Målsryd blev under onsdagen uttagen i den svenska truppen till inomhus-VM i friidrott.⬆️Ymerlöparen är en av tio idrottare som tagits ut i Kajsa Bergqvists första mästerskapstrupp.⬆️”Jag går in för att göra mitt bästa och förhoppningsvis få en bättre tid än jag har med mig in”⬆️Och in går hon med sitt personliga rekord på 8.14 som hon satte tidigare i år. VM avgörs i Belgrad i Serbien den 18.20 mars.⬆️Foto: Amanda Samuelsson / Sveriges Radio”

91 Likes, 2 Comments – P4 Sjuharad Sveriges Radio (@p4sjuharad) on Instagram: “21-åriga häcktalangen Julia Wennersten från Målsryd blev under onsdagen …

91 Likes, 2 Comments – P4 Sjuharad Sveriges Radio (@p4sjuharad) on Instagram: “21-åriga häcktalangen Julia Wennersten från Målsryd blev under onsdagen uttagen i den svenska truppen till inomhus-VM i friidrott.⬆️Ymerlöparen är en av tio idrottare som tagits ut i Kajsa Bergqvists första mästerskapstrupp.⬆️”Jag går in för att göra mitt bästa och förhoppningsvis få en bättre tid än jag har med mig in”⬆️Och in går hon med sitt personliga rekord på 8.14 som hon satte tidigare i år. VM avgörs i Belgrad i Serbien den 18.20 mars.⬆️Foto: Amanda Samuelsson / Sveriges Radio”

@juliawennersten on Instagram: “Snart ska jag ännu en gång …

21 aug. 2018 — juliawennersten. Snart ska jag ännu en gång få vara med och representera Sverige i u-finnkampen, men denna gången på sträckan 400m häck.

Keywords: julia wennersten instagram