Nemo hedén instagram

Nemo Hedén (@nemoheden) • Instagram photos and videos

Nemo Hedén. • Far till 2 ❤️ • Poddare, författare & föreläsare • @nemomoterenvan • @enberoendepodd • Nykter & drogfri sedan 7 år • www.nemoheden.se

Nemo Hedén (@nemoheden) • Instagram photos and videos

17.3k Followers, 959 Following, 4153 Posts – See Instagram photos and videos …

Nemo Hedén (@nemoheden) • Foton och videor på Instagram

Nemo Hedén. • Far till 2 ❤️ • Poddare, författare & föreläsare

Låt mig berätta en historia i 4 delar. Det är Mars 2001 …

Nemo Hedén on Instagram: “Låt mig berätta en historia i 4 delar. Det är Mars 2001. Eminem gör entré i Globen och jag står längst fram. Jag blir helt skakad av hela hans uppenbarelse. Han säger ”How many people in here are high right now?” och jag tycker han är coolast i världen. Jag vill vara honom. Blir så otroligt fascinerad av allt det där gränslösa. Där och då bestämmer jag mig – Fuck allt! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀. Sommaren 2017. Jag och min vän @jocke_linden är i England för att se Eminem live. Tiderna har förändrats när Eminem tar ton från scenen: ”Am i the only sober person in This festival?”. Vi vrålar ”Noooo!”. Nej Em, det är du inte. Det finns nämligen människor som gått i dina spår.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ Året är 2018 och platsen är Friends Arena. Jag står längst fram med mitt nyblekta hår och en stor skylt som säger ”Congrats on your 10 years in recovery, 3 years for me”. Ja, ni ser på bilden ovan.Och igår kväll. Jag och Jocke skriver på DM. Det är Eminems 12 årsdag som clean. ”Tror du det kommer något inlägg?” frågar jag. ”Hoppas!” svarar Jocke. Men inget syns till. Vi oroar oss. Känner oss lite ledsna. Jag går och lägger mig. Vaknar upp till bild nr 2 här ovanför. Och jag blir så glad. Så varm i hela kroppen. Du fortsätter att föra budskapet vidare! Och på samma sätt som du en gång i tiden inspirerade mig till att knarka, vara gränslös och fucka ur. På samma sätt inspirerar du mig idag till förändring, ett nyktert liv och till att fortsätta försöka hjälpa andra missbrukare. Precis som du hjälpt mig! Så otroligt stort och vackert att man får följa sin Idol på ett sånt här sätt genom alla år! Att man får förändras ihop med sin stora hjälte! Tack Marshall för allt och GRATTIS till 12 år! ❤️”

881 Likes, 19 Comments – Nemo Hedén (@nemoheden) on Instagram: “Låt mig berätta en historia i 4 delar. Det är Mars 2001. Eminem gör entré i Globen och jag …

881 Likes, 19 Comments – Nemo Hedén (@nemoheden) on Instagram: “Låt mig berätta en historia i 4 delar. Det är Mars 2001. Eminem gör entré i Globen och jag står längst fram. Jag blir helt skakad av hela hans uppenbarelse. Han säger ”How many people in here are high right now?” och jag tycker han är coolast i världen. Jag vill vara honom. Blir så otroligt fascinerad av allt det där gränslösa. Där och då bestämmer jag mig – Fuck allt! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀. Sommaren 2017. Jag och min vän @jocke_linden är i England för att se Eminem live. Tiderna har förändrats när Eminem tar ton från scenen: ”Am i the only sober person in This festival?”. Vi vrålar ”Noooo!”. Nej Em, det är du inte. Det finns nämligen människor som gått i dina spår.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ Året är 2018 och platsen är Friends Arena. Jag står längst fram med mitt nyblekta hår och en stor skylt som säger ”Congrats on your 10 years in recovery, 3 years for me”. Ja, ni ser på bilden ovan.Och igår kväll. Jag och Jocke skriver på DM. Det är Eminems 12 årsdag som clean. ”Tror du det kommer något inlägg?” frågar jag. ”Hoppas!” svarar Jocke. Men inget syns till. Vi oroar oss. Känner oss lite ledsna. Jag går och lägger mig. Vaknar upp till bild nr 2 här ovanför. Och jag blir så glad. Så varm i hela kroppen. Du fortsätter att föra budskapet vidare! Och på samma sätt som du en gång i tiden inspirerade mig till att knarka, vara gränslös och fucka ur. På samma sätt inspirerar du mig idag till förändring, ett nyktert liv och till att fortsätta försöka hjälpa andra missbrukare. Precis som du hjälpt mig! Så otroligt stort och vackert att man får följa sin Idol på ett sånt här sätt genom alla år! Att man får förändras ihop med sin stora hjälte! Tack Marshall för allt och GRATTIS till 12 år! ❤️”

Nemo Hedén on Instagram

Nemo Hedén on Instagram: “Mamma. Min lilla mamma. Jag älskar dig. Idag. Igår. Imorgon. För alltid. Du är min kloka stöttepelare i vått å torrt. I ur å skur. Så tacksam att jag har din lilla stuga att dra till som tillflyktsort ibland. När jag känner mig lite låg eller bara allmänt stressad. Då åker jag hit…så lagar vi varann. Fylls alltid av en sådan harmoni och kärlek när jag är här. Du skänker mig ett lugn mamma. Och snart ska du bli farmor. Världens bästa farmor. ❤️”

202 Likes, 4 Comments – Nemo Hedén (@nemoheden) on Instagram: “Mamma. Min lilla mamma. Jag älskar dig. Idag. Igår. Imorgon. För alltid. Du är min kloka…”

202 Likes, 4 Comments – Nemo Hedén (@nemoheden) on Instagram: “Mamma. Min lilla mamma. Jag älskar dig. Idag. Igår. Imorgon. För alltid. Du är min kloka stöttepelare i vått å torrt. I ur å skur. Så tacksam att jag har din lilla stuga att dra till som tillflyktsort ibland. När jag känner mig lite låg eller bara allmänt stressad. Då åker jag hit…så lagar vi varann. Fylls alltid av en sådan harmoni och kärlek när jag är här. Du skänker mig ett lugn mamma. Och snart ska du bli farmor. Världens bästa farmor. ❤️”

Nemo Hedén on Instagram: “Jag är inget stort fan av Löfvén …

117 Likes, 20 Comments – Nemo Hedén (@nemoheden) on Instagram: “Jag är inget stort fan av Löfvén men det är något med den här bilden alltså.

Nemo Hedén on Instagram: “Det är ganska exakt 10 år sedan …

1288 Likes, 63 Comments – Nemo Hedén (@nemoheden) on Instagram: “Det är ganska exakt 10 år sedan som denna bild togs. Och vet ni hur jag och @magnus_hedman …

En beroendepodd” is no more! Säg hej till ”Hedén … – Instagram

391 Likes, 24 Comments – Nemo Hedén (@nemoheden) on Instagram: “NYPREMIÄR! ”Hedman & Hedén – En beroendepodd” is no more! Säg hej till ”Hedén med Bohman &…”

Nemo Hedén on Instagram: “Om jag ska vara helt ärlig så tror …

Nemo Hedén on Instagram: “Om jag ska vara helt ärlig så tror jag faktiskt att det var olikheterna som åt upp oss. Ni som kan vår historia vet ju att vi började lite i fel ände.. Vi blev gravida och sedan skulle vi försöka bygga en relation utifrån det. Bli kära och lära känna varann på riktigt – baserat på ett barn. Och det blev svårt. Därför det krashade första gången. Sedan när vi återförenades så var även det under extrema omständigheter. Mycket som hände då som jag inte kan gå in på. Grejor som gjorde att vi tydde oss till varann på ett naturligt sätt. Och just dessa yttre omständigheter – som egentligen varit genomgående under vår relation – är värda att prata lite extra om. Det känns som att det faktum att vi alltid haft massa andra saker att fokusera på – har gjort att vi kommit undan med våra olikheter genom åren. På så sätt har vi hela tiden sluppit att verkligen känna efter i vår relation, om VI verkligen är rätt för varann. Vi återförenades, fick ett barn till och vi var nog verkligen lyckliga. Ett tag. Vi ville iaf VERKLIGEN få det att funka. Men dessa olikheter har hunnit ikapp oss de senaste månaderna. Visst, jag tror inte att man måste vara helt lik sin partner. Absolut inte. Olikheter kan till och med vara bra så att man kan lära sig från varann. Komplettera varann. Men jag tror ändå att dom basala grundgrejorna måste vara lika i en relation. Värderingarna. Humorn. Synen på en relation. Förväntningarna i en relation. Och det är det inte mellan mig och Frida. Men jag är säker på att detta är rätt. Och jag är säker på att det kommer en bättre tid. En lättare tid. För oss alla. 🖤”

747 Likes, 63 Comments – Nemo Hedén (@nemoheden) on Instagram: “Om jag ska vara helt ärlig så tror jag faktiskt att det var olikheterna som åt upp oss.

747 Likes, 63 Comments – Nemo Hedén (@nemoheden) on Instagram: “Om jag ska vara helt ärlig så tror jag faktiskt att det var olikheterna som åt upp oss. Ni som kan vår historia vet ju att vi började lite i fel ände.. Vi blev gravida och sedan skulle vi försöka bygga en relation utifrån det. Bli kära och lära känna varann på riktigt – baserat på ett barn. Och det blev svårt. Därför det krashade första gången. Sedan när vi återförenades så var även det under extrema omständigheter. Mycket som hände då som jag inte kan gå in på. Grejor som gjorde att vi tydde oss till varann på ett naturligt sätt. Och just dessa yttre omständigheter – som egentligen varit genomgående under vår relation – är värda att prata lite extra om. Det känns som att det faktum att vi alltid haft massa andra saker att fokusera på – har gjort att vi kommit undan med våra olikheter genom åren. På så sätt har vi hela tiden sluppit att verkligen känna efter i vår relation, om VI verkligen är rätt för varann. Vi återförenades, fick ett barn till och vi var nog verkligen lyckliga. Ett tag. Vi ville iaf VERKLIGEN få det att funka. Men dessa olikheter har hunnit ikapp oss de senaste månaderna. Visst, jag tror inte att man måste vara helt lik sin partner. Absolut inte. Olikheter kan till och med vara bra så att man kan lära sig från varann. Komplettera varann. Men jag tror ändå att dom basala grundgrejorna måste vara lika i en relation. Värderingarna. Humorn. Synen på en relation. Förväntningarna i en relation. Och det är det inte mellan mig och Frida. Men jag är säker på att detta är rätt. Och jag är säker på att det kommer en bättre tid. En lättare tid. För oss alla. 🖤”

Keywords: nemo hedén instagram, nemo heden instagram